Tjenester

Ellevill Produksjon lager reklame- og informasjonsfilm. Vår oppgave er å hjelpe deg med å nå ut med ditt budskap og derfor har vi utviklet en effektiv arbeidsprosess som kan tilpasses flere uttrykksformer og kommunikative formål.

Se arbeid

Kampanjefilm


Levende bilder kan knytte følelser til budskapet du fronter. Du kan drive målgruppen din til handling ved å visualisere betydningsfulle situasjoner og danne felleskap på grunnlag av holdninger dere deler.

Hos Ellevill Produksjon vil du jobbe med regissører som hjelper deg med å forme og formulere virkningsfulle historier som får målgruppen til både å tenke og handle.

Se arbeid

Reklamefilm

Vår ambisjon er at våre kunder skal få mest mulig igjen for hver krone som investeres i reklame. For at våre reklamefilmer skal lykkes må vi forstå verden rundt oss. Vi må forstå hvordan informasjon, holdninger og budskap konsumeres hos målgruppen.

Hos Ellevill vil du arbeide med regissører som skaper helhetlige visuelle univers, tilpasset prioriterte sosiale flater og merkevareidentitet.

Ved hjelp av klare, konsise og kreative virkemidler forteller vi historier som passer merkevaren og vekker de riktige følelsene hos målgruppen.

Se arbeid

Informasjonsfilm

Kunder, ansatte og samarbeidspartnere som ikke har tilstrekkelig med informasjon har vanskelig for å ta gode beslutninger i sin hverdag. Informasjonsfilmer kan være effektive verktøy i å spre informasjon som målgruppen behøver, ønsker eller trenger.

Ofte kan komplekse prosesser, sammenhenger eller tema formidles på en mer pedagogisk måte ved hjelp av infofilm, sammelignet med andre medium. Filmer engasjerer fordi du kan benytte deg av visuell fortellerteknikk som iverksetter publikums emosjoner og interesse, uten at innholdet i filmen går tapt.

Se arbeid

Produktfilm

Skal du selge et produkt? Når vi produserer produktfilmer får vi produktet til å skinne, samtidig som kunden får en emosjonell smaksprøve på hvordan det er å ta i bruk produktet.

Å bevisstgjøre kunden på produktfordeler fører ofte til økt salg, men også etter selve salget kan en god produktfilm utgjøre en forskjell. Ved å dele relevant informasjon om hvordan produktet tas i bruk oppstår et sterkt lojalitetsbånd mellom kunde og merkevare.

Se arbeid

Rekrutteringsfilm

Talenter er ikke bare opptatt av lønn, logistikk og stillingstittel. Dagens attraktive arbeidstakere påvirkes av arbeidsgiverens visjon, kultur og posisjon i samfunnet.

En god employer branding film løfter frem selskapets personlighet og gir innblikk i oppgavene virksomheten løser. Sjangeren er ofte for informativ, men du kan skille deg ut ved å satse på kreativitet.

Hos Ellevill vil du samarbeide med filmskapere med forståelse rekrutteringsprosesser, som kan anbefale flere ulike konsepter.

Se arbeid

Kursfilm

Kursfilm skal være behagelige å se på, fordi du skal konsumere informasjon. Innholdet oppleves behagelig når filmen er effektivt strukturert, samtidig som tempo og tone er tilpasset det som formidles.

Det er viktig å styrke autoriteten til den som snakker, og hvis det er mulig bør man visuelt demonstrere det som fortelles. Da blir filmen enkel å forstå. 

3, 2, 1 - Action!

Under opptak fokuserer vi på det vi gjør best: Å fortelle gode, spennende, morsomme, rørende, informative og virkningsfulle historier gjennom levende bilder. Ellevill produserer innhold for flere sjangere innen oppdragsfilm:

Reklamefilm

Dokumentarfilm

Informasjonsfilm

Holdningskampanjer

Vil du høre mer om måten vi jobber på?
Ta kontakt.

Regissør / Tekstforfatter
Markus Odland