Hvordan løse en familiekonflikt?

Kursfilmer for Bufetat
Formål

Høyt konfliktnivå i familier kan ha dype og langvarige virkninger for alle involverte, spesielt barna. Ellevill Produksjon samarbeidet med Bufetat for å digitalisere et kurs rettet mot foreldre som opplever slike utfordringer. Målet var å gi et pedagogisk verktøy som kunne hjelpe med å identifisere og dekonstruere konflikter, og dermed bidra til bedre samhandling i familierelasjoner.

Prosess

Ellevill Produksjon tok i bruk innovative metoder for å fremstille disse konfliktene. Totalt ble det regissert 11 ulike konfliktsituasjoner som kan oppstå i en familie. Hver av disse filmatiserte konfliktene ble deretter analysert av psykologer, som dekonstruerte situasjonene for seeren og forklarte hva som intensiverte konflikten. Dette tillot seeren å se en gjenkjennelig situasjon, for deretter å få en grundig gjennomgang av hva som skjedde og hvorfor.

Løsning

Dette digitale kurset, som kombinerer regi med psykologisk innsikt, er nå tilgjengelig for mange som trenger det. Feedback fra faglige avdelinger i Bufetat har vært overveldende positiv, og mange ser på dette som en ny og spennende måte å bruke film på i en helse- og kurssammenheng.

Kunde

Kursfilmer for Bufetat

Sjanger

Kursfilm

Når

2023

Lokasjon

Oslo

Kontakt

Snakk med vår regissør Markus Odland for mer informasjon

No items found.