Gyldendal er klare for skolestart!

Gyldendal via Hyper:
Formål

Gyldendal ønsket en merkevarebyggende film på vegne av læringsverktøyet "Skolestudio" som forlaget tilbyr barneskoler, ungdomsskoler og videregående skoler. Budskapet "Vi er klare" var primært myntet på lærere og skoleledelse, mens den sekundære målgruppen er foreldre med barn i skolealder. Det visuelle formspråket skulle vekke positive følelser hos publikum og fremstå inspirerende.

Prosess

Sammen med Hyper Reklamebyrå solgte Ellevill inn et uttak som svarte på medieplanen og merkevarestrategien hos Gyldendal. Det ble gjennomført opptak på en barneskole i Ski, ungdomsskole på Grorud og VGS på Hamar. Opptakene resulterte i to pulser med separate kortversjoner, samt stillfoto. Ellevill stod for prosjektledelse, produksjon og etterarbeid på alt av materiale.

Løsning

Filmene verdsetter alle lærerne som er klare for å ta imot årets skoleelever første skoledag. Gjennom et visuelt kjærlighetsbrev feirer vi yrkesstoltheten til norske lærere, samt felleskap og tilhørighet i forventningen til det å ta fatt på et nytt lærerikt år. Filmen vekker og forvalter tillit hos målgruppen, som med selvtillit kan si at de er klare for et nytt skoleår - sammen med Skolestudio og Gyldendal.

Kunde

Gyldendal via Hyper:

Sjanger

Reklamefilm

Når

2022

Lokasjon

Oslo

Kontakt

Snakk med vår regissør Markus Odland for mer informasjon

No items found.